Loon en Grondwerken Ben Van Beirendonck

Contacteer ons!

Bel ons

Afbraakwerken uit het boekje in de regio van Lille

Het afbreken van woningen of bijgebouwen laat u best over aan een gespecialiseerde aannemer. Het veiligheidsaspect bij afbraakwerken is heel belangrijk. Wanneer er een gebouw in de provincie Antwerpen afgebroken moet worden dan zijn wij vanuit Lille snel ter plaatse om de werken aan te vatten.

Losstaande woningen

Voor het afbreken van woningen richten wij ons op alleenstaande huizen. Verder kan u op onze afbraakwerken rekenen wanneer uw stal, bijgebouw, tuinhuis of garage tegen de grond moeten. Wij houden rekening met alle veiligheidsaspecten.

Puin afvoeren

Blijf niet met de vraag zitten waar u naartoe moet met het puin. Met ons als aannemer uit Lille is dit meteen opgelost. Wij verwijderen het puin meteen van de werf zodat u enkel aan de volgende stap hoeft te denken.

Wij blijven uw partner

Heeft u al plannen met de vrijgekomen ruimte na de afbraakwerken? Blijf dan op onze inbreng rekenen. Wij zijn ideaal geplaatst om de bouwput te graven voor de nieuwe woning. Of moet er een vijver, zwembad of aangelegde tuin komen na de afbraak? Ook dan kan u gewoon verder met onze diensten.

Bel ons vandaag nog en de afbraak kan snel beginnen.

Van Beirendonck
Clikc+