Loon en Grondwerken Ben Van Beirendonck

Contacteer ons!

Bel ons

Diverse bestratingswerken door ons bedrijf in Lille

Maak kennis met onze uitgebreide bestratingswerken voor particulieren, bedrijven en overheden. Vanuit Lille mag u ons over de hele provincie Antwerpen inschakelen voor het uitvoeren van verhardingswerken. De paden in uw tuin of de parking van uw bedrijf? Wij leggen ze graag voor u.

Keuze uit allerlei materialen

Laat ons weten welke verharding u in gedachten heeft voor uw project. Wij kunnen aan de slag gaan met de meest uiteenlopende materialen. Klinkers, kasseien, dolomiet, beton, eurodals, kiezels? U hoeft enkel te kiezen terwijl wij voor een vakkundige aanleg zorgen.

Particulieren en bedrijven

Wij voorzien uw tuin van de nodige tuinpaden maar leggen ook uw oprit en terras aan. Als particulier bieden wij u samen met onze natuurwerken een volledig pakket.Ook bedrijven kunnen hier op rekenen. Naast de aanleg van uw bedrijfstuin leggen wij ook uw parking of betonnen weg naar de ateliers en andere werkruimten aan.

Straten aanleggen

Bedrijven die wegeninfrastructuur aanleggen voor de overheid mogen ons eveneens contacteren. Als onderaannemer ondersteunen wij u met onder andere graaf- en nivelleringswerken.

Bestratingswerken in alle vormen, bel ons gerust hiervoor.

 

Van Beirendonck
Clikc+